Najbolji program za organizaciju podataka na mobilnom pomoću računara!

Večiti problem, kako organizovati podatke na mobilnom pomoću računara.

Do sada se pojavljivao vrlo mali broj programa koji omogućava ovako nešto. Zvanični programi, i ako postoje, su veoma loši, konfuzni i skromni sa svojim mogućnostima. O nekim “nezvaničnim” verzijama ne vredi ni pričati jer niko ne želi da radi za džabe ;), a i ako uradi, rezultat je nešto bolji od zvanične verzije, a za iole valjaniju verziju treba izdvojiti par desetina dolara.

U moru ne funkcionalnog softvera postoji jedna “svetla tačka”. MY PHONE EXPLORER je najbolji, besplatni program za upravljanje podacima na mobilnom telefonu, koji sam ikada video.

MyPhoneExplorer1

Program nije nov. Njegova prvobitna namena je bila da se koristi samo na SonyEricsson mobilnim telefonima, ali na veliku sreću, softverska firma www.fjsoft.at je rešila da nadogradi program koji fantastično funkcioniše na smart telefonima pod androidom.

Opcija koja takođe oduševljava je mogućnost povezivanja preko WiFi konekcije. To znači da ako želite da pošaljete SMS poruku ili uređujete vaše kontakte, ukucavate obaveze ili preuzimate slike telefona, veš mobilni ljubimac ne mora biti povezan kablom pa čak ni u istoj prostoriji gde se nalazite vi i računar.

Neke od mogućnosti:
– sinhronizacija vašeg telefona sa  Outlook, Thunderbird, Sunbird, Lotus Notes, Tobit David, Windows Contacts, Windows Calendar,…
– organizovanje SMS, liste poziva, aplikacija, fajlova, propuštenih poziva, kreiranje rezervne kopije …
– povezivanje putem WiFi, USB-Cable ili Bluetooth.

MyPhoneExplorer2

Da bi ste mogli da koristite ovaj program potrebno je da ga instalirate na vaš računar i u telefon ako je u pitanju android.

Napomena: ne postoji potpuna lista mobilnih uređaja sa kojim je ovaj program kompatibilan, ali ako posedujete SonyEricsson, Sony ili neki android telefon, vredi probati, jer program stvarno vredi.

Advertisements
Posted in Mobilni, Softver

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: